Naar homepage Tandarts aan het IJ Van Diemenstraat 88 A'dam | Vacatures | Spoed😱 | Receptie

tandheelkunde

Josha Heijenk

Tandarts
BIG: 39917443502

Sally Feenstra-Blankenburgh, Tandarts aan het IJ

Sally Feenstra-Blankenburgh

Tandarts
BIG: 19056515202

Jan-Christiaan Oortwijn

Restauratief tandarts-implantoloog
BIG: 59048799302

Afspraak maken

Telefonisch van ma t/m vrij van 8.00 - 13.00u en van 14:00 - 15:00u op 020 760 3250. Een paar dagen van tevoren krijgt u een afspraakherinnering via sms en/of email.

Josha Heijenk

Tandarts
BIG: 39917443502

Mijn naam is Josha Heijenk en ik ben sinds 2013 werkzaam als tandarts. Mijn opleiding tandheelkunde heb ik gevolgd in Amsterdam, en heb in verschillende praktijken gewerkt. Door de jaren heen heb ik veel verschillende cursussen gevolgd, en heb ik me met alle facetten van de tandheelkunde bezig gehouden. Ik vind het prettig om samen met de patiënt te werken aan een gezonde mond. Ik vind kwalitatieve tandheelkunde en een goede preventie belangrijk, maar ook een fijne band met de patiënt.

Ik woon net boven Amsterdam in het mooie waterland met mijn man en twee zonen. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of klus ik graag in huis of de tuin. Ik houd van reizen maar ook van gezelligheid in huis.
Op de maandag en woensdag kom ik werken bij Tandarts aan het IJ. Ik kijk er naar uit om kennis te maken.

Sally Feenstra-Blankenburgh, Tandarts aan het IJ

Sally Feenstra-Blankenburgh

Tandarts
BIG: 19056515202

Lid van: ANT, NVT, KRT, DAED, OVAP en NVvRT
Afgestudeerd aan het ACTA in 2001 en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan als algemeen practicus.

'Wat zo mooi is aan het vak is om steeds weer kleine kunstwerkjes te maken in de mond. Niemand die het ziet, maar een uitdaging om de vulling zo te maken dat je het niet van echt kan onderscheiden.
De tandheelkunde ontwikkelt zich zo snel. Het is belangrijk dat je je kennis up to date houdt door het lezen van vakbladen, het volgen van cursussen, het bijwonen van congressen en praktische workshops. Alles wordt steeds beter en mooier. Het geeft heel veel voldoening om dat toe te kunnen passen in de praktijk. In 2012 hebben Eddo Hekman en ik besloten samen een nieuwe en moderne praktijk te starten voorzien van de beste en nieuwste apparatuur. Een flinke verbouwing was nodig maar het eindresultaat is fantastisch. En dan dat uitzicht...'

Ik ben aanwezig op de donderdag tot 12:30

Jan-Christiaan Oortwijn

Restauratief tandarts-implantoloog
BIG: 59048799302

NVVRT en EPA erkend
Lid van: KNMT, NVVRT, EPA, NVvP, NVOI, DAED, NVT

Jan-Christiaan is in 1993 afgestudeerd als tandarts. Na zijn afstuderen werkte hij 10 jaar samen met Leopold van Loon, een autoriteit op het gebied van uitgebreid restauratieve tandheelkunde. Daarnaast werkte Jan-Christiaan op ACTA, voor het Ontheemdenproject. Hier verzorgde hij de tandheelkundige behandeling van de Amsterdamse daklozen en illegalen. Na beëindiging van dit project werkte hij 13 jaar als tandarts bij het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde Jellinek. Dit is een specialistische kliniek voor de behandeling van zwaar verslaafde patiënten.

In 2000 en 2001 volgde Jan-Christiaan de opleiding Implantologie aan het ACTA.
De ervaring die Jan-Christiaan opdeed met het behandelen van complexe problematiek resulteerde in 2014 tot internationale erkenning als restauratief specialist.

Naast zijn bezigheden als tandarts is Jan-Christiaan actief als violist. Hij heeft mede hierdoor een speciale expertise opgebouwd in de behandeling van musici. Met name bij blazers speelt het gebit een grote rol in hun functioneren. Veranderingen hierin kunnen grote gevolgen hebben.

Het mooie van dit vak vind ik de combinatie van ambacht, wetenschap en geneeskunde. Tandheelkunde is enorm in ontwikkeling. Er komen steeds meer tandheelkundige specialismen. Bij complexe behandelingen is vaak een goede samenwerking vereist tussen de verschillende specialismen. Als restauratief tandarts is het belangrijk een goed team van specialisten om je heen te hebben. Bij tandarts aan het IJ zitten verschillende specialisten onder één dak. Hierdoor kunnen ook bij complexe problemen snel op maat gesneden en realistische behandelplannen worden gemaakt en uitgevoerd.

Lees hier het artikel over Jan-Christiaan 'twee passies', verschenen in sept 2016 in het vakblad TP Tandartspraktijk

Tarieven

De kosten van een intake liggen tussen de € 50 en € 150 (behandelcodes: C28, C22, X10 2maal), afhankelijk van de complexiteit van de gebitssituatie. Wanneer de röntgenfoto's van de vorige tandarts vrij recent en duidelijk zijn, dan maken wij geen foto's. We rekenen dan alleen € 50.
Behandelcodes en bijbehorende tarieven staan voor u op een rij op de website van allesoverhetgebit.nl.

U ontvangt na uw bezoek per email een behandelplan met de daarbij behorende kostenbegroting vanaf € 150.

Uw factuur

Het versturen en innen van de rekeningen (ook wel factuur of nota genoemd) wordt voor onze praktijk verzorgd door Anders Medical Factoring.
Dat heeft voor u veel voordelen. Uw rekeningen worden vlot en vriendelijk verwerkt, u houdt perfect overzicht via mijnandersnota.nl (inlog) en u kunt betalen met iDEAL. Wanneer u voor tandheelkunde aanvullend verzekerd bent, int Anders Medical Factoring het deel wat u vergoed krijgt direct bij uw zorgverzekeraar, uw eventuele 'restnota' wordt per e-mail verzonden.
Anders Medical Factoring stuurt u de rekeningen bij voorkeur per e-mail. Dit spaart veel papier, tijd en onnodige administratie. U hoeft hiervoor niets te doen, wij gebruiken het door u bij ons geregistreerde e-mailadres. Zorg er wel voor dat wij altijd het juiste e-mailadres van u hebben!

Lees hier belangrijke informatie over de Algemene Verordening Gegevensbeschermingwet (AVG) mbt uw nota van AMF.

Enkele tips:
U ontvangt uw factuur per e-mail. De afzender van deze e-mail is service@mijnandersnota.nl . Deze kunt u het beste opslaan in uw digitale adresboek. Zo komt de e-mail niet per abuis in uw 'ongewenste mailbox' terecht en ziet u tijdig dat u een rekening ontvangen heeft.
In de e-mail staat een link, de lange tekstregel, meestal blauw, waarop u kunt doorklikken naar een web-pagina. Op deze pagina worden enkele gegevens van u gevraagd. Deze zijn ter goedkeuring en beveiliging van uw persoonlijke gegevens, dat wil zeggen; ze zijn bedoeld om er zeker van te zijn dat de juiste persoon de juist rekening kan inzien en betalen.

Wat te doen als de link niet opent?
Kopieer dan de volledige link en plak deze bovenin uw browser (uw internet-venster), daar waar u normaal gesproken allerlei www.adressen van websites intypt.
Lukt het niet, of heeft u andere vragen hierover? Bel gerust de patiëntenlijn:

085 - 760 62 62 (lokaal tarief)

Patiëntenwebsite: mijnandersnota.nl

Vergoedingen

Het grootste deel van de tandheelkundige zorg voor volwassenen valt niet onder de basisverzekering. Als u een aanvullende verzekering voor tandheelkunde hebt afgesloten, dan kunt u een vergoeding krijgen per behandeling. Wij adviseren u eerst te informeren bij uw zorgverzekeraar!

Kosten voor de jeugd tot 18 jaar (met uitzondering van kronen, bruggen en orthodontie) worden over het algemeen volledig vergoed.

Veel patiënten hebben geen aanvullende tandartsenverzekering of krijgen van hun zorgverzekeraar weinig vergoed. Ixorg kan u misschien helpen om de behandelingen te financiëren. Meer hierover leest u op ixorg.nl