tahij-nieuws

Naar homepage Tandarts aan het IJ Van Diemenstraat 88 A'dam | Vacatures | Spoed😱 | Receptie

Mondkapjesplicht HNK gebouw

07-12-20

Vanaf 1 december 2020 geldt er landelijk een mondkapjesplicht in openbare ruimten. Dit betekent dat iedereen die in beweging is in het HNK gebouw, een mondkapje dient te dragen, evenals in de ontvangstkamer van Tandarts aan het IJ.

From 1 December 2020, there will be a national ban on the ban in public places. This means that everyone who is on the move in the HNK building should wear a mask, as well as in the reception room of Tandarts aan het IJ.


We zijn weer open!

24-04-20

↓ English version

Beste allemaal,

Uit de persconferentie van afgelopen dinsdag en het advies van onze beroepsgroep is gebleken dat wij weer open mogen voor reguliere mondzorg. Er zijn zeer duidelijke maatregelen gesteld waar wij ons aan zullen houden, in het belang van uw en onze gezondheid. Dit houdt onder andere in dat onze planning en werkwijze er iets anders uit komt te zien de komende weken.
Lees meer...

01-12-2020 Update bezoekregels i.v.m Corona virus

02-04-20

↓ English version

I.v.m. Covid-19 gelieve ALLEEN naar de praktijk te komen.
Uitzonderingen: Invaliden en kinderen tot 13 jaar. De begeleiding wordt verzocht te wachten bij de centrale receptie.
Uw afspraak kan niet doorgaan bij klachten zoals hoesten, kuchen en (neus)verkoudheid. U wordt verzocht een nieuwe afspraak te maken. Per 1 december 2020 is het verplicht een mondkapje te dragen in de wachtkamer.

Lees meer...

Maatregelen omtrent het coronavirus

17-03-20

↓ English version

Geachte patiënt en geachte collega,

Het zal u niet ontgaan zijn dat de overheid en de beroepsorganisaties steeds strengere maatregelen voorstellen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken.
Tandarts aan het IJ zal haar behandelbeleid daarom aanpassen.
Lees meer...

Renovatie HNK-gebouw

25-03-19

Het HNK gebouw wordt gerenoveerd en is tijdelijk gehuld in deze prachtige rode vitrage! Alleen is nu het huisnummer 20-200 onzichtbaar...
De trap- en liftingang zijn wel gewoon toegankelijk.

Chronische parodontitis verhoogt de kans op alzheimer

13-02-19

Onderzoek in Taiwan heeft uitgewezen dat er een relatie is tussen chronische parodontitis en een verhoogd risico om Alzheimer te ontwikkelen. In Alzheimer’s Research and Therapy schrijven de onderzoekers dat recente studies hebben aangetoond dat chronische parodontitis kan bijdragen aan een daling van het denkvermogen.
Dr. Yu-Chao Chang van de Chung Shan Medical University in Taichung City en zijn team hebben data van de Taiwan’s National Health Insurance Research Database gebruikt om te onderzoeken of patiënten van 50 jaar en ouder met chronische parodontitis een verhoogd risico hebben om Alzheimer te ontwikkelen.

Lees het hele artikel op de site van dentalinfo.nl

Veilig uw mail ontvangen

06-10-18

Misschien hebben jullie het al gezien, in het kader van de AGV zijn wij sinds kort aangesloten bij Zorgmail. Dit betekent dat u voortaan een mail krijgt waarmee u met een inlogcode onze email kunt bekijken. Het is misschien even wennen maar het is noodzakelijk om uw (persoonlijke) gegevens op een beveiligde manier te verzenden. Lees meer...

Digitale factuur van mijnandersnota.nl

22-05-18
Open brief van MijnAndersNota ivm de aankomende AVG:

U ontvangt de digitale factuur van mijnandersnota.nl binnenkort voortaan Anders

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum biedt mijnandersnota.nl de digitale factuur op andere wijze aan u aan. Lees meer...