Parodontologie

Naar homepage Tandarts aan het IJ Van Diemenstraat 88 | Houthavens A'dam | Vacatures | Receptie | Bezoek tandarts aan het IJ op facebook!

Verwijspraktijk voor parodontologie

Op de afdeling parodontologie worden allerlei vormen van ontstekingen van het tandvlees behandeld.
U kunt hier uitsluitend terecht op verwijzing van tandartsen, mondhygiënisten en overige bevoegde verwijzers, voor diagnostiek en behandeling van paradontale problemen, en voor implantologische of esthetische behandeling.

Laura Ziukaite, parodontoloog bij tandarts aan het ij

Laura Ziukaite
parodontoloog

Aanwezig:
twee vrijdagen per maand

Verwijspraktijk voor parodontologie bij Tandarts aan het IJ

Laura Ziukaite

Lid van: NVvP, ANT

In 2009 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit voor Gezondheidswetenschappen in Litouwen en in 2015 aan het ACTA de opleiding afgerond als parodontoloog.

Mijn aandacht gaat uit naar ziekte-preventie en de instandhouding van een gezond natuurlijk gebit. Behandeling van paradontale problemen en peri-implantitis wordt steeds succesvoller en voorspelbaarder.
In gesprek met patiënten leg ik meer de nadruk op gezondheid dan op ziekte en tracht ik gezondheids-bevorderende behandeling aan te bieden die niet beperkt blijft tot de gezondheid van de mond, maar zich ook uitstrekt tot het verdere lichaam. Ook andere dan zuiver tandheelkundige risicofactoren worden zorgvuldig met de patiënt in kaart gebracht.
Naast alle andere chirurgische behandelingen, die ik met veel zorg en aandacht uitvoer, gaat mijn voorkeur uit naar de parodontale plastische chirurgie.

Op ACTA werk ik iedere week aan mijn promotie-onderwerp; nieuwe inzichten in een oud onderwerp, te weten: “de relatie tussen diabetes en parodontitis” en in mijn vrije tijd pak ik graag de camera en fotografeer ik, een vaardigheid die mij in de dagelijkse tandheelkundige praktijk ook van pas komt!

Met vreugde voeg ik mij bij het multidisciplinaire IJ-team in deze prachtige nieuwe locatie aan de Houthavens. En dan dat uitzicht...

Tarieven

Bij een behandelplan dat wordt geadviseerd ontvangt u altijd een gespecificeerde begroting.

Vergoedingen

Wanneer u bij uw zorgverzekeraar een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten naast uw basisverzekering vergoeden tegenwoordig de meeste zorgverzekeraars de kosten voor parodontologie. De behandelkosten voor kinderen tot 18 jaar valt sowieso onder de basisverzekering en worden in zijn geheel vergoed.

Factuur

Het versturen en innen van de rekeningen (ook wel factuur of nota genoemd) wordt voor onze praktijk verzorgd door Anders Medical Factoring. Dat heeft voor u veel voordelen. Uw rekeningen worden vlot en vriendelijk verwerkt, u houdt perfect overzicht via MijnAndersNota.nl (inlog) en u kunt betalen met iDEAL. Wanneer u voor tandheelkunde aanvullend verzekerd bent, int Anders Medical Factoring het deel wat u vergoed krijgt direct bij uw zorgverzekeraar, uw eventuele 'restnota' wordt per e-mail verzonden.

Anders Medical Factoring stuurt u de rekeningen bij voorkeur per e-mail. Dit spaart veel papier, tijd en onnodige administratie. U hoeft hiervoor niets te doen, wij gebruiken het door u bij ons geregistreerde e-mailadres. Zorg er wel voor dat wij altijd het juiste e-mailadres van u hebben!

Enkele tips:

U ontvangt uw factuur per e-mail. De afzender van deze e-mail is: service@mijnandersnota.nl. Deze kunt u het beste opslaan in uw digitale adresboek. Zo komt de e-mail niet per abuis in uw 'ongewenste mailbox' terecht en ziet u tijdig dat u een rekening ontvangen heeft.

In de e-mail staat een link. Een link is een lange tekstregel, meestal blauw, waarop u kunt doorklikken naar een web-pagina. Op deze pagina worden enkele gegevens van u gevraagd. Deze zijn ter goedkeuring en beveiliging van uw persoonlijke gegevens, dat wil zeggen; ze zijn bedoeld om er zeker van te zijn dat de juiste persoon de juist rekening kan inzien en betalen.

Wat te doen als de link niet opent? Kopieer dan de volledige link en plak deze bovenin uw browser (uw internet-venster), daar waar u normaal gesproken allerlei www.adressen van websites intypt.

Lukt het niet, of heeft u andere vragen hierover? Bel gerust de patiëntenlijn.

Patiëntenlijn: 085 - 760 62 62 (lokaal tarief)

Patiëntenwebsite: MijnAndersNota.nl

Patiëntenwebsite: MijnAndersNota.nl