Naar homepage Tandarts aan het IJ Van Diemenstraat 88 | Houthavens A'dam | Spoed | Receptie | Bezoek tandarts aan het IJ op facebook!

Praktijkmedewerkers

Anita van Eijnsbergen

Tandartsassistent algemene praktijk.

Sinds de opening in september 2013 werkt Anita bij Tandarts aan het IJ als tandartsassistente.
"Het werk is nooit saai, vanwege alle leuke en aardige patiënten die wij ontvangen in de praktijk en ook de variatie in behandelingen die wij uitvoeren. Elke dag blijft leerzaam!
Ook geven wij onze kleine patiëntjes extra aandacht, zodat zij zich op hun gemak voelen. Na de behandeling krijgen zij een cadeautje of mogen ze een ritje maken op de politiemotor die in de wachtkamer staat."

Jose Blokland, tandartsassistent bij Tandarts aan het IJ

José Blokland

Tandartsassistent bij de verwijspraktijk voor Endodontologie en Parodontologie.

"Al 10 jaar ben ik de rechterhand van Eddo. Samen delen wij een passie, namelijk wortelkanaalbehandelingen. Dat zijn vaak lange behandelingen waar patiënten soms wat tegenop kunnen zien. Ik probeer daarom de tijd zo aangenaam mogelijk te maken door bijvoorbeeld mooie muziek op te zetten of als het achterhoofd pijnlijk wordt een lekker kussentje eronder te leggen. Vaak werkt dat zo ontspannend dat we zien dat patiënten regelmatig even wegdoezelen of soms eventjes echt in slaap vallen." 

Sasja Slewe

Praktijkmanager

'Na meer dan 10 jaar binnen de tandheelkunde gewerkt te hebben, startte ik in 2013 mijn eigen bedrijfje. In 2014 werd ik gevraagd om met Mary voor Tandarts aan het IJ een website te maken. Regelmatig kwam ik over de vloer om te overleggen en wat vond ik het daar leuk! Op een dag vertelde Nienke, de vorige praktijkmanager, dat ze op zoek waren naar een baliemedewerker voor twee ochtenden. Ik zei: "Nien hier staat een nieuwe collega voor je!". In januari 2016 heeft Nienke de praktijk verlaten en heb ik haar werkzaamheden overgenomen'. 

Robin Aurora

Tandartsassistent bij de verwijspraktijk voor Endodontologie.

Gulsum Gulveren

Baliemedewerkster

Wada van Gelderen, assistente van Jan-Christiaan

Wanda van Gelderen

Tandartsassistente van Jan-Christiaan Oortwijn

Farah Alqaysi

Stagiaire tandartsassistente