Search
Close this search box.
Logo Tandarts aan het IJ

Praktijk voor algemene en restauratieve tandheelkunde en implantologie

Op dit moment hebben wij  geen ruimte voor nieuwe patiënten

Logo Infomedics

Belangrijke informatie:
Vanaf 1 mei 2024 is Anders Medical factoring overgenomen door Infomedics. Voortaan ontvangt u uw factuur van Infomedics.

Foto tandarts Josha Heijenk

Josha Heijenk

Algemeen tandarts
BIG: 39917443502

Sally Feenstra, algemeen tandarts bij Tandarts aan het IJ

Sally Feenstra

Algemeen tandarts
BIG: 19056515202

Jan-Christiaan Oortwijn

Restauratief tandarts-implantoloog
BIG: 59048799302

Afspraak maken

Een  afspraak maken kan telefonisch van maandag tot en met vrijdag  van
8.00 – 13.00u en 14:00 – 15:00u
Een paar dagen van tevoren krijgt u een afspraakherinnering via sms en/of e-mail.

Wees op tijd!

Omdat wij u zo efficiënt mogelijk en op een prettige manier willen behandelen hebben we tijd voor u gereserveerd in onze agenda. Wij vragen u dan ook, indien mogelijk, om ongeveer 10 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn.

Annuleren

Mocht u onverhoopt niet op uw afspraak kunnen komen, laat dit ons dan minimaal 48 uur van te voren weten. Dit kan per email of telefonisch. Wanneer u een afspraak niet of niet tijdig afzegt, dan zal de voor u gereserveerde tijd in rekening worden gebracht. Let op dat deze kosten niet worden vergoed door uw zorgverzekeraar!

Bent u te laat?

Als u te laat bent voor een afspraak wordt de afspraak door ons geannuleerd wegens tijdgebrek. We maken dan een nieuwe afspraak.

Tandheelkundige behandelingen

Openingstijden

Maandag 08:00 - 16:30u
Dinsdag 08:00 - 16:30u
Woensdag 08:00 - 21:00u
Donderdag 08:00 - 21:00u
Vrijdag 08:00 - 16:30u
Een kijkje in de wachtkamer van Tandarts aan het IJ
De behandelkamer van de tandarts

Tarieven

De kosten van een intake liggen tussen de € 50 en € 150 (behandelcodes: C28, C22, X10 2maal), afhankelijk van de complexiteit van de gebitssituatie. Wanneer de röntgenfoto’s van de vorige tandarts vrij recent en duidelijk zijn, dan maken wij geen foto’s. We rekenen dan alleen € 50.
Behandelcodes en bijbehorende tarieven staan voor u op een rij op de website van allesoverhetgebit.nl.

U ontvangt na uw bezoek per e-mail een behandelplan met de daarbij behorende kostenbegroting vanaf € 150.

Logo Infomedics

Uw factuur

Het versturen van de facturen wordt voor onze praktijk vanaf 1 mei 2024 verzorgd door Infomedics.
De facturen van tandarts Feenstra en tandarts Heijenk vallen onder de praktijk van tandarts Oortwijn.
Wanneer u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten, dan wordt de factuur rechtstreeks gestuurd naar Infomedics.nl. Uw eventuele restnota ontvangt u per post of per email.
Voor al uw vragen over betalingen, het aanvragen van een betalingsregeling en het opvragen van facturen is Infomedics.nl telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op: 036-203 19 00 (€ 0,35 per gesprek). 

Om te voorkomen dat de e-mail in uw spambox terechtkomt raden wij aan het emailadres van Infomedics op te slaan in uw contacten.
In de e-mail staat een link waarop u kunt doorklikken naar een web-pagina. Op deze pagina worden enkele gegevens van u gevraagd. Deze zijn ter goedkeuring en beveiliging van uw persoonlijke gegevens, dat wil zeggen; ze zijn bedoeld om er zeker van te zijn dat de juiste persoon de juiste rekening kan inzien en betalen.

Het grootste deel van de tandheelkundige zorg voor volwassenen valt niet onder de basisverzekering. Als u een aanvullende verzekering voor tandheelkunde hebt afgesloten, dan kunt u een vergoeding krijgen per behandeling. Wij adviseren u eerst te informeren bij uw zorgverzekeraar!

Kosten voor de jeugd tot 18 jaar (met uitzondering van kronen, bruggen en orthodontie) worden over het algemeen volledig vergoed.

Veel patiënten hebben geen aanvullende tandartsverzekering of krijgen van hun zorgverzekeraar weinig vergoed. Ixorg kan u misschien helpen om de behandelingen te financiëren. Meer hierover leest u op ixorg.nl

Lees hier belangrijke informatie over de Algemene Verordening Gegevensbeschermingwet (AVG) mbt uw nota van AMF.
Klokhuis appel